CERCUL DE PICTURA - SOARELE DIN SUFLET

CERCUL DE PICTURA - SOARELE DIN SUFLET

11.11.2013

Workshop nr. 8 - Soul on canvas


Sufletul pe panza, este o lectie cu tema libera in care micii pictori isi pun trairile, simtirile, dorintele... sufletul lor pe panza. Am putut sa observ imaginatia debordanta, libertatea de exprimare si ambitia cu care cursantii nostri isi depasesc pas cu pas conditia.Iris Gross, (Israel):
"Ce minunatie! Fie ca numai frumosul spiritual, Soarele din sufet sa le fie calauza micutilor artisti si divinitatea sa-i ocroteasca pe acesti copii minunati! Felicitari Asociatia Catharsis! Va multumesc ca existati, domnule Dan Brad!"


Gabriela Ardelean Mardare: 
"La una dintre viitoarele intalniri as dori sa particip si eu... sa ma incarc cu speranta, credinta, rabdare, intelepciune si incredere! Da, cu incredere in faptul ca NIMIC nu-i imposibil ! RESPECT !!!"


Andrea Kirschner, (Florida , USA):
"Voi faceti un lucru minunat pentru acesti copii. Mersi Dl. Dan Brad pentru engagementul in acest proiect!"


Elena Tabac: 
"Va respect si va admir Dan Brad pentru tot ceea ce faceti in arta, pentru aceasta mareata idee care a prins viata datorita dv si a unor oameni cu suflet mare! Iata ca se poate face si ceva frumos in aceasta lume "gri". Sentimentele umane se pot exprima in multe feluri dar arta in general toata arta cred ca exprima cel mai bine ceea ce nu putem spune in cuvinte. Va felicit inca o data si va doresc mult succes in tot ceea ce vreti sa realizati pe mai departe!"


Giuseppe Greco, (Sicilia, Italia): 
"Siete stati molto speciali, avete fatto vedere il mondo ai bambini con gli occhi della mente. Questi sono i miei occhi 'Gli Occhi della Sicilia'. " 


Cristina Piuian, (Italia): 
" 'Priveste dincolo de propriile limite – vei descoperi o lume de posibilitati care nici nu credeai ca exista.' Privindu-i pe acesti copii, adevarati campioni ai vetii, nu poti sa nu iti reconsideri propriile necazuri, probleme, limite, povestile lor constituie o oportunitate sa priviti adversitatea din vietile voastre in alta lumina, sper, mai blanda. Ei dovedesc ca, intr-adevar, nimic nu este imposibil, ca nici o ipoteca, nici un job demotivant, nici o problema personala, nu pot sa ne ingenuncheze fara speranta, sa ne impiedice sa facem ceea ce iubim si sa ne traim frumos viata... iatà cà 'vointa inimii da aripi picioarelor'."


Azota Popescu:
"Platon, cel de al treilea membru al 'Tripletei de aur' a filozofilor antici-greci, a definit Educatia drept o 'Arta Regala prin care tindem sa-i facem pe oameni sa semene zeilor'..."


Momente de tandrete!


Irene Quiroga, (Chile):
"Dios mio, benditas manos, una expresion del alma, felicitaciones a los pequeños gigantes del arte, mis saludos a ud maestro.
Impresionante labor, gracias por enviar, esto podria ser mundial, digno de seguir, felicitacines de corazon."


Monica Grapa:
"Domnule Dan Brad, ...va multumim pt. tot ceea ce faceti pt. copiii de la care nimeni nu se astepta sa creeze ceea ce ati reusit dvs. cu acesti copii minunati si talentati, care au trecut chiar si peste acel 'impediment' de a nu zari, dar in acelasi timp au reusit sa aduca soarele in viata multora dintre noi!!!"


Cristina Piuian, (Italia): 
"Copiii sînt cei mai buni învăţători, pentru că mintea lor nu este legată de lucruri şi de 'valoarea' lor. Ei au VIAŢA care îi îndeamnă să 'guste' toate lucrurile, nu au nevoie de lucruri ca să guste viaţa. 
Oare cînd pierdem darul acesta? Şi de ce o fi atît de greu să-l recîştigăm? Desigur, copilăria nu este stadiul perfecţiunii şi maturităţii spirituale, dar unele daruri spirituale de excepţie le avem doar cand suntem copii şi cumva trebuie să le redobandim pentru a ne desăvarşi, iar începutul drumului poate fi acesta: nu avem nevoie de toate lucrurile din lume ca să gustăm viaţa, ci este de ajuns că avem viaţa ca să 'gustăm' toate lucrurile din lume!"


Azota Popescu:
"Artistul Dan Brad are incredere in abilitatile copiilor si le confera, la fiecare lectie, oportunitatea de a comunica prin emotia picturii nevazute, cu intreg universul... Micutii ucenici va transmit Multumiri, Excelenta!"